En tidrapport har blivit fel, kan jag ändra den?

En tidrapport som har blivit fel kan både administratörer och den anställde själv ändra*. Detta görs enklast genom ”Tidrapport” i huvudmenyn. Välj personen vars tidrapporter du vill se. Alla tidrapporter för den valda personen och perioden listas då upp. För att ändra i enskilda rapporter; klicka på den du vill göra förändringar i. Här kan nu ändra antalet timmar, vilket projekt som tiden ska rapporteras på och om det till exempel tillhör Extra arbete. Du kan även byta datum och lägga till traktamente.

*Om tidrapporten är attesterad så kan den vara låst och kan då inte ändras utan att en admin ändrar tidrapporten till oattesterad.