Hur attesterar jag tidrapporter?

Det finns två sätt att attestera tidrapporter:

Sätt 1

I projektet

Rekommenderas om du vill attestera tider för flera anställda på samma projekt.

Gå till projektet och rutan för Tidrapporter. Expandera datumen så att du ser de underliggande tidrapporterna. Klicka på de tre pickarna på den tidrapport du vill attestera, och välj alternativet "Attestera". (Om du klickar på de tre pickarna för raden för datumet så har du inte alternativet att attestera.)

Sätt 2

I Tidrapporter

Det rekommenderas om du vill attestera tidrapporter för en eller flera anställda över flera projekt samtidigt.

För att attestera en tidrapport går du till "Tidrapport" i huvudmenyn och sen klickar du på "Överblick" i undermenyn. Från där följer du dessa steg:

(1) Välj person(er) som du vill attestera tidrapporter för.

(2) Välj den vecka du vill se tidrapporter för

(3) Klicka på “Visa Översikt”

(4) Bocka i rutan för attestering på de aktuella tidrapporterna

(5) Klicka på Spara