Hur får jag ut ett underlag för projektet?

Gå in på det aktuella projektet. Klicka på  ”Rapportgenerator”. Du får nu upp en ny ruta som innehåller diverse val du kan göra för hur ditt underlag ska se ut. Du kan till exempel välja att ta ut rapporter på alla arbetsdagar samt kostnader, eller endast produkter som är tillagda i projektet,  om kommentarer ska visas, och vilken medarbetare som utfört arbetet. Du kan även välja om du vill att underlaget ska avse hela projektperioden  eller bara under en viss tidsperiod.

Systemet visar en förhandsvisning av hur din rapport kommer se ut.