Hur gör man för att tidrapportera i appen?

För att tidrapportera genom appen trycker du på “Tidrapport”. Därefter får du fylla i relevant information som datum, projekt, timmar, mil, och vad du har utfört för arbete. Gå därefter längst ner på sidan och tryck på ”Spara tid”.

Du kan välja att rapportera tid för flera dagar samtidigt genom att trycka på + bredvid datumet. Om du väljer flera datum skapas samma tidrapport för alla datum.

Beroende på era inställningar kan ni även rapportera använt material direkt i tidrapporten.