Hur integrerar jag mot Fortnox?

För att kunna integrera mot Fortnox så behöver du först lägga till licensen "Integration" på ditt Fortnox konto. Detta tillval gör att du kan integrera ditt konto med externa system.

Du hittar den licensen genom att klicka på er profil uppe till höger i Fortnox, och klicka sen på "Administrera användare". Där hittar du "Lägg till licenser". Klicka på den knappen och aktivera "Integration". Fortnox tar ut en månadskostnad för den licensen.

När du aktiverat det på ditt konto så kan du integrera mot vårt system. Du måste också vara systemadministratör i Fortnox för att få godkänna integrationen.

För att sätta igång integrationen så loggar du in i vårt system och klickar på "Inställningar" nere till vänster. Klicka på "Integrationer" och sen på knappen "Koppla".

Du kommer då till inloggningssidan för Fortnox. Logga in med dina uppgifter och klicka på "Godkänn behörighet".

Detta gör att våra system kan kommunicera med varandra.

För att slutföra integrationen så ringer du vår support så att vi kan aktivera de funktioner du vill ha.