Hur laddar jag ner XML-filen Skatteverket behöver för ROT, RUT och Gröna arbeten?

För att ladda ner XML-filen för en enskild faktura går du till "Faktura" i huvudmenyn. Här får du upp en vy över alla dina skapade fakturor.

För att kunna hämta XML-filen måste fakturan vara betald. Du kan markera en faktura som betald genom att klicka på sedel ikonen (1), och klicka på Spara i rutan som dyker upp. När den är markerad som betald ska sedel ikonen vara grön .

Klicka nu på Hus ikonen  (2)

I det fönster som öppnas klickar du på Hämta ROT-XML för skatteverket.

Filen laddas då ner.