App - Hur laddar jag upp bilder till det projekt jag jobbar på?

Tryck på “Projekt”. Välj därefter det aktuella projektet och scrolla ner till “Dokument och Bilder”. Där kan du välja att antingen ta en ny bild med kameran eller hämta en bild från kamerans galleri . Detta görs genom att klicka på ”Kamera” eller ”Galleri”. Välj den bild du vill ladda upp och lägg till en kommentar om du vill. Klicka därefter på ”Ladda upp”. Du kan se din uppladdade bild och alla tidigare bilder genom att klicka på ”Granska Bilder”.