Hur laddar jag upp dokument till projekt?

För många projekt kan det vara relevant att ha tillgång till diverse dokument, så som ritningar, arbetsorder, etc.

För att ladda upp ett dokument till ett projekt så går du först till projektet i fråga. Klicka sen på ”Dokument” (1). Där klickar du i rutan för dokumentuppladdning (2) och väljer den fil du vill ladda upp, eller så drar du filen till rutan och släpper den där. Klicka sedan på ”Ladda upp” (3).

Dokumenten du laddat upp listas under dokumentuppladdningen.

Alla dokument du laddar upp kan bifogas som bilaga vid fakturering.

Om du vill att era medarbetare också ska kunna se dokumenten så bockar du i boxen ”Visa för medarbetare” (4). Detta gör att dina anställda kan komma åt dokumenten via mobilappen när de är ute och jobbar.

Du kan även bocka i boxen ”Publikt” (5) om du vill att er kund ska ha tillgång till dokumenten om du har delat projektet med dem.