Hur lägger jag till en kommentar i internforumet?

I mobilappen: Tryck på Internforum. Längst ner på sidan finns en ruta för rubrik och en där du skriver ditt meddelande. Detta meddelande kommer skickas till alla personer som har ett användarkonto länkat till ert företagskonto.

På webben: Gå till Hem i huvudmenyn. Under rubriken Internforum finns en ruta för rubrik och en där du skriver ditt meddelande. Detta meddelande kommer skickas till alla användare på företaget.