Hur ser jag orginalfakturan som importerats från Fortnox?

Du kan se originalfakturan på flera olika platser i systemet.

1. Inköp - Listan av fakturor

Gå till "Inköp" i huvudmenyn. För att se originalfakturan så klickar du på de tre prickarna på fakturaraden, och väljer alternativet "Visa dokument".

2. Inköp - Inne i leverantörsfaktura vyn

När du klickar på en leverantörsfaktura i listan av leverantörsfakturor så kommer du in i leverantörsfakturavyn. Uppe till vänster så kan du klicka på dokument för att se originalfakturan.

3. Projekt - Leverantörsfaktura attest

När du går in ett projekt för att attestera leverantörsfakturor så kan du klicka på "Dokument" för att se originalfakturan.

4. Projekt - Kostnader

När du attesterat kostnaden för en leverantörsfaktura, så att den lagts till i Kostnader i projektet, så kan du i Expanderat läge av Kostnader se leverantörsfakturan som är underlag för posten i Kostnader genom att klicka på den gröna dokument-ikonen här: