Hur skapar jag mallar för offerter?

Gå till Offert i huvudmenyn och sen Skapa offert.

Välj de sektioner du vill inkludera i mallen via rubrikmenyn till höger och fyll i den information som är relevant i de olika sektionerna på offerten.

När du är nöjd med alla sektionerna klickar du på “Skapa mall” (1), som du hittar under rubrikmenyn. När du klickar på “Skapa Mall” öppnas ett fält (2) där du behöver namnge din offertmall. Fyll i ett namn och klickar sen på “Spara mall” (3).

När du skapar en mall sparas all data du fyllt i, även kund. Så om du inte planerar att använda mallen för samma kund flera gånger rekommenderar vi att du lämnar kundinformation tomt vid skapande av mall.

De mallar du skapar hamnar högst upp inne i skapa offert (4). När du vill använda en skapad mall så klickar bara du bara på den.