Jag behöver stämpla in en person utan konto, går det?

För att göra detta klickar du på de tre prickarna upp till höger i appen. Klicka därefter ”Använd endast personalliggare”. Se till att du står på ”In” fliken och välj det aktuella projektet. Klicka på företagsnamnet som personen jobbar för. Välj sedan personen i listan (om personen inte finns i listan, klicka istället ”Lägg till ny” och fyll i fälten). Tryck stämpla in.

När det är dags att stämpla ut trycker du på “Ut”, istället för “In”, och väljer projekt. Hitta personen som ska stämplas ut i listan och tryck på det stora krysset till höger om namnet.