Hur lägger jag till kunder i mitt kundregister?

Via Register:

För att skapa en ny kund går du till "Register" -> “Kunder”. Här kan du enkelt lägga till eller redigera befintliga kunder.

För att skapa en ny kund klickar du på knappen “Skapa”. I det formulär som dyker upp fyller du i de relevanta kunduppgifterna och klickar sen på “Spara”.

Via Projekt:

Om du är inne i ett projekt och har fyllt i kundens uppgifter där så kan du lätt lägga till de uppgifterna i ditt kundregister.

I sektionen "Projektinformation" hittar du kundens uppgifter. Klicka på den lilla redigera pennan (1) i hörnet på rutan för kund.

Då öppnas formuläret med kundens uppgifter.

Längst ner hittar du Spara-knappen. På kanten av den knappen finns en pil neråt. Klicka på den så har du alternativet "Spara som ny kontakt" (2).

Via Offert:

När du fyllt i kunduppgifter på en offert så kan du klicka på "Spara kontakt" (1), sedan välja om det är en privatkund eller företag (2), och sen klicka på "Spara kontakt" (1) igen.