Hur skapar jag nya användare?

Systemet är uppbyggt så att varje företag har ett företagskonto. Företagskontot kan ha flera användare (personkonton).

För att lägga till nya användare på ert företagskonto klickar administratören på ”Register” -> ”Användare”. På denna sida har man möjligheten att lägga till användare, redigera befintliga användare samt ta bort användare som av någon anledning inte längre behöver ett konto.

När en ny användare skapas skickas automatiskt inloggningsuppgifter till den mailadress ni angett för användaren i formuläret.

Er betalplan uppdateras också för att reflektera antalet användare på ert företagskonto.