Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag nu?

Alternativ 1

För att få ett nytt lösenord skickat till er så går ni till inloggningssidan på webben. Klicka där på ”Har du glömt ditt lösenord?”

Skriv in ditt användarnamn och klicka på ”Skicka nya användaruppgifter” så skickas ett mail med inloggningsuppgifter till den email som är angiven på din användarprofil.

Alternativ 2

Kontakta er administratör för systemet. De kan skicka ut nya inloggningsuppgifter.

För att göra detta som administratör går ni till ”Register” -> ”Användare”. Klicka på användarprofilen för den som behöver nytt lösenord. Längst ner på profilen klickar ni på ”Skicka nya användaruppgifter”. Då skickas ett mail med inloggningsuppgifter till den email som är angiven på profilen.