Jag har rapporterat in tid på ett projekt men ser det inte i projektvyn, var är tiden?

Om detta händer är en bra början att titta i tidrapporten. Detta gör man genom att klicka på “Tidrapport” i huvudmenyn. Välj personen vars tidrapporter du vill se. Alla tidrapporter för den valda personen och perioden listas då upp. För att få en detaljerad vy  av enskilda rapporter; klicka på raden där datum och projekt står.

Har du råkat rapportera in 0 timmar? Eller är tiden inrapporterad på fel projekt?

Om du ändå inte hittar tiden så tveka inte att höra av dig till vår support så går vi igenom systemet tillsammans.