App - Jag råkade rapportera in fel material, kan jag åtgärda det i appen?

Ja, det går alldeles utmärkt. Tryck på “Produkter” och sen på “Redigera”. Välj projektet som du rapporterat in materialet på och leta upp den felaktiga rapporteringen. Tryck på pennan för att redigera benämning, enhet, antal, datum  eller om materialet tillhör Extra. När du är klar trycker du på “Spara produkt”.

För att ta bort produkten från projektet trycker du på soptunnan och bekräftar att du vill ta bort produkten.