Jag skulle vilja få ut ett underlag på vilka tider som har rapporterats under månaden, hur gör jag?

För att få ut en sammanställning av tidrapporter så går du in på "Tidrapport" i huvudmenyn. Därefter väljer du den aktuella tidsperioden (1) och vilka personer (2) du vill ha fram underlag för. Klicka därefter på ”Rapportgenerator” (3). Du kan nu välja vilken information du vill ha på underlaget och hur den ska sorteras.