Jag vill rapportera in material som jag använt på ett projekt via appen, hur gör jag?

Om ditt företag har läst in artikelregister så klickar du "Produkter”.  Välj projekt du vill rapportera in material på. Därefter klickar du på "Sök produkt" och söker fram den artikel som du vill rapportera in. Du klickar på den och skriver sedan in antalet av artikel som du använt. Klicka därefter på ”Lägg till produkten”. Om du vill lägga till ytterligare produkter gör du samma sak en gång till. När du hittat samtliga artiklar du använt klickar du på ”Spara produkter”. Du får då en notifikation som säger ”Produkt(erna) sparades”.