Hur skapar jag ett projekt från en offert?

När din kund godkänt offerten är det dags att skapa ett projekt. Du kan skapa ett projekt direkt från offerten. All information du fyllt i offerten följer då med direkt in i projektet.

För att skapa projektet, gå till den godkända offerten. Under rubrikmenyn, längst ner finns en knapp som heter ”Skapa projekt” (1). När du klickar på den knappen så kommer ditt nya projekt att skapas under Projekt i huvudmenyn och du får även upp ett val om att spara produkter från offerten till det nya projektet. Efter det kan du och dina medarbetare kan börja jobba på projektet.