Hur lägger jag till produkter i artikelregistret?

För att lägga till produkter går du till “Register” -> “Artikler”.

Högst upp till höger finns knappen "Skapa artikel". När du klickar på den öppnas formuläret för att skapa en ny artikel. Här behöver du fylla i Artikelnummer, Benämning och priser.

Du kan även välja vilket produkttyp den ska tillhöra. Detta gör att produkten automatiskt hamnar i rätt kategori, och får rätt påslag, när du lägger till den i ett projekt.

Om det är en produkt du vet att du kommer använda ofta så kan du med fördel toppmärka den genom att klicka i rutan “Toppmärkt”.

Om du har ett helt produktregister kan det ta lång tid att lägga in allting manuellt. Ladda då istället in hela produktlistan genom att följa våra instruktioner i artikeln “Hur laddar jag upp ett artikelregister?".