App - Varför ser jag inte ett projekt i personalliggarlistan?

Detta kan beror på tre vanliga, separata anledningar.

1. ”Byggarbetsplats-id” utelämnats när projektet har skapats vilket gjort att ingen personalliggare skapats.
  2. Den andra anledningen kan vara att listan inte är uppdaterad. Detta görs enkelt genom att ta tag med tummen i listan och dra den nedåt. Detta uppdaterar listan och du bör nu se din personalliggare.
  3. Om du är underleverantör så kan det bero på att delningen av personalliggaren inte är accepterad.  Följ då anvisningarna i artikeln “Jag kan inte se projektet som min byggherre delat med mig, vad behöver jag göra?”

Om du ändå inte hittar projektet, kontakta vår support så hjälper vi dig.