Vilka funktioner finns för integrationen med Fortnox?

Om du vill integrera mot Fortnox så kan vi erbjuda följande funktioner:

• Full kontaktintegration - Vi synkroniserar ditt kundregister så att du har samma kunder och kundnummer i båda systemen.
  • Export av kundfakturor - Alla fakturor du skapar i vårt system exporteras automatiskt till Fortnox.
  • Export av projekt - Alla projekt som skapas i vårt system exporteras automatiskt till Fortnox.
  • Import av leverantörsfakturor - Leverantörsfakturor importeras till vårt system så att du enkelt kan få in de kostnaderna på projekten.
  • Export av tidrapporter - Tidrapporter kan exporteras till Fortnox så att det går snabbare att göra löner.
  • Kontoplaner för bokföring - Vi kan importera kontoplanen så att poster på fakturor automatiskt hamnar på rätt konto i Fortnox.

Instruktioner för hur du integrerar mot Fortnox finner du här